Povinnosti podnikateľských subjektov prijímajúcich prostriedky z Európskej únie - Veverková, Ingrid
Povinnosti podnikateľských subjektov pri účtovaní nenávratných finančných príspevkov z Európskej únie. Ilustračné príklady.