Prehľad peňažných tokov (Statement of Cash Flows) - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Nepriama metóda vykazovania peňažných tokov z prevádzkovej činnosti, ktorá je založená na postupnej transformácii výsledku hospodárenia z bežnej činnosti pred zdanením daňou z príjmov na čistý peňažný tok.