Potenciál geolokačných služieb v marketingovej komunikácii - Pizano, Veronika
Geolokačné služby v marketingovej komunikácii. Princíp prihlasovania sa užívateľov. Možnosti a aplikácie na Slovensku. Príklady ich využitia, najmä v cestovnom ruchu a v gastronomickom odvetví.