Webové stránky a ich právne, účtovné a daňové aspekty - Motúzová, Zuzana
Ak zámerom pre vytvorenie webovej stránky nie je vlastná propagácia, ale predaj reklamného priestoru a webová stránka je schopná z tohto predaja generovať výnosy, ktoré prevýšia náklady na vytvorenie takejto webovej stránky, je možné takúto internetovú stránku vykázať ako nehmotný majetok.