Rozhodovanie vodcu pri tvorbe a riadení pracovného tímu - Remeňová, Katarína, 1982-
Úloha vodcu pri tvorbe a riadení tímu. Dominantná rola manažéra - tímového vedúceho. Faktory, ktoré vplývajú na proces tvorby a rozvoja pracovných tímov. Organizačné a aplikačné schopnosti vodcu. Požiadavky na členov tímu.