Prežijú malí a rýchli - Ďurianová, Marta
Rozhovor s riaditeľom odevného podniku Accord o súčasnej situácii v odevnom priemysle na Slovensku. Vznik odevného podniku Accord. Zmena obchodnej spoločnosti na výrobnú. Ázijská konkurencia. Požiadavky trhu. Zmeny výrobného sortimentu. Pohľad na budúcnosť odevníctva v Európe. Celkové tržby firmy (2001-2010). Počet zamestnancov (2001-2010).