Doma textilné ruže nekvitnú - Ďurianová, Marta
Vznik a činnosť pletiarskeho a odevného podniku i. tran na Slovensku. Z histórie podniku. Výroba termobielizne. Orientácia na zahraničný trh - Ruská federácia a Kazachstan. Flexibilnosť malej firmy a udržanie si pozície na trhu. Celkové tržby podniku (2006-2011). Počet zamestnancov a priemerná mzda (2006-2011).