Posudzovanie efektívnosti projektu počas jeho životnosti - Markovič, Peter, 1974-
Praktický príklad, ako možno priebežne sledovať efektívnosť projektu a akých chýb je potrebné sa vyvarovať. Vstupné informácie pre dlhodobý finančný plán. Splátkový plán úveru. Plán tvorby zisku pred zdanením. Plán cash flow. Ekonomická efektívnosť projektu v plánovanom horizonte. Vybrané položky výkazu ziskov a strát a prehľadu peňažných tokov, konfrontované s plánom.