Reforma prebehla, cukor zdražel - Haluza, Ivan
Namiesto skutočnej liberalizácie doviedla regulácia trh s cukrom k vyšším cenám a nedostatku suroviny. Produkcia cukru v kľúčových regiónoch sveta podľa odhadu amerického ministerstva poľnohospodárstva. Štruktúra svetovej produkcie cukru. Svetová cena rafinovaného cukru.