Význam marketingového plánovania a bariéry jeho uplatnenia v praxi - Valkovcová, Kamila
Podstata procesu marketingového plánovania a identifikácia hlavných bariér a problémov, ktorým musia podniky čeliť pri uplatňovaní marketingového plánovania v praxi. Význam a výsledky marketingového plánovania.