Zombie účet - Kláseková, Martina
Slovenským bankám hrozí, že v cenníkoch budú musieť oživiť obdobu zrušeného základného účtu. Koľko ľudí má bankový účet. Ceny bankových balíčkov vo vybraných krajinách.