Normy a princípy pre manažment rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Norma STN 01 0380 Manažérstvo rizika. Risk management standard. Model COSO ERM. Norma ISO 31000:2009, manažment rizika - princípy a smernice. ISO Guide 73:2009 - slovník. ISO/IEC 31010:2009 manažment rizika - hodnotenie rizík. Princípy manažmentu rizika.