Economic Development of Slovakia in 2010 and Outlook up to 2012 - Morvay, Karol, 1973-
Pohľad na celkový hospodársky vývoj slovenskej ekonomiky v nadväznosti na politické a ekonomické reformy doma a vo svete. Vonkajšie hospodárske vzťahy. Menová politika. Prognózy hospodárskeho vývoja.