Postavenie municipálnej politiky v hospodárskej politike štátu - Babincová, Veronika
Podpora hospodárskej politiky a účinná municipálna politika pozitívne ovplyvňujú hospodársku politiku štátu. Postavenie municipálnej politiky v rámci hospodárskej politiky štátu. Vymedzenie hospodárskej a municipálnej politiky a skúmanie vzájomných vzťahov medzi nimi.