Potenciálne efekty implementácie DRG do financovania zdravotníctva - Butková, Jana
Potenciálne efekty implementácie DRG (Diagnoses Related Groups) do financovania zdravotníctva. Realokácia finančných zdrojov prostredníctvom zavedenia klasifikačného systému DRG. Determinovanie kladných a záporných efektov prechodu k systému DRG z hľadiska medicínskeho a ekonomického.