Externý a interný reporting, motivačná účinnosť ukazovateľov vnútropodnikového riadenia - Fibírová, Jana
Vzťah externého a interného reportingu pri meraní a riadení zisku. Výsledovka s druhovým členením nákladov. Výsledovka s účelovým členením nákladov. Manažérska výsledovka v produktovom a strediskovom členení. Základná štruktúra členenia nákladov v manažérskej výsledovke. Kritériá riadenia nákladov a zisku. Obmedzenia vo využití kritéria nákladovosti. Kritériá riadenia nákladov, riadenia hospodárnosti. Vnútropodnikové kritériá riadenia peňažných tokov, aktív. Príklady z praxe.