Daňové aspekty životného poistenia po finančnej kríze - Repková, Denisa, 1983-
Dôsledky a dopady globálnej hospodárskej a finančnej krízy na životné poistenie z daňového hľadiska. Podpora trhu so životným poistením z daňového hľadiska. Konsolidačné opatrenia po kríze a ich vplyv na trh so životným poistením v SR z daňového hľadiska. Zdaňovanie plnenia z poistenia pre prípad dožitia určitého veku.