Verejno-súkromné partnerstvo ako inovatívny spôsob obstarávania verejnej infraštruktúry - Gajdošová, Katarína
Identifikovanie determinantov, ktoré rozhodujúcou mierou ovplyvňujú dosiahnutie hodnoty za peniaze vo verejno-súkromnom partnerstve na Slovensku. Kvantifikovanie ich významu a možnosti využitia pri hodnotení ekonomickej realizovateľnosti. Výskum pomocou delfskej metódy formou dotazníkov.