Skleníkové plyny – nový nástroj finančného trhu - Chovancová, Božena
Prístup medzinárodného spoločenstva k riešeniu klimatických problémov. Kjótsky protokol. Prístup Európskej únie k emisným kvótam. Kvóty schválených emisií kysličníka uhličitého v EÚ. Aktivity Slovenska na trhu s emisiami.