Čo môže narušiť pracovné vzťahy... - Nemčík, Stanislav
Medziľudské vzťahy na pracovisku. Príchod nového pracovníka - karieristu do zabehnutého kolektívu a jeho vplyv na kolektív. Možnosť narušenia dobrých pracovných vzťahov v prípade, keď sa jednému z kolektívu ponúkne vyššia pozícia a stane sa vedúcim kolektívu. Príchod alebo povýšenie nekompetentného človeka. Nespravodlivosť medzi spolupracovníkmi. Úloha dobrého vedúceho kolektívu.