Veda a výskum na Strojníckej fakulte ŽU v Žiline - Sága, Milan
Strojnícka fakulta Žilinskej univerzity patrí medzi najprogresívnejšie sa rozvíjajúce technické fakulty nielen na Slovensku, ale aj v stredoeurópskom priestore. Strategické ciele vo vedecko-výskumnej činnosti. Doktorandské štúdium v kontexte s vedecko-výskumnými zámermi fakulty.