Trendy ergonómie pre priemysel - Dulina, Ľuboslav
Možnosti aplikácie ergonómie v slovenskom priemysle. Využitie riešení digitálneho podniku, rozšírenej reality, stereoskopie, a pod. Článok prezentuje prístup ergonomického projektovania CEIT ErgoDesign, ktorý bol úspešne aplikovaný v niektorých slovenských podnikoch.