Úloha klastrov cestovného ruchu v regionálnom rozvoji - Hrabovská, Zuzana
Význam rozvoja cestovného ruchu v regionálnom rozvoji s dôrazom na posilnenie tejto úlohy prostredníctvom klastrov cestovného ruchu. Špecifiká a význam súčasného pôsobenia a zdôraznenie potreby zakladania klastrov cestovného ruchu v Košickom kraji.