Regionálne aspekty ukladania vyhoretého jadrového paliva na Slovensku: aktuálne výzvy pre verejnú správu - Mihók, Peter
Problematika ukladania vyhoretého jadrového paliva (VJP). Porovnanie faktorov objasňujúcich úspechy vo Švédsku a Fínsku a vybraných empirických skúseností zo Slovenska. Technické, sociálne, environmentálne, ekonomicke a etické aspekty problematiky trvalého uloženia VJP.