Analýza nezamestnanosti na Slovensku - Svoreňová, Katarína
Analýza nezamestnanosti v podmienkach slovenskej ekonomiky ako globálneho makroekonomického problému so značnými sociálnymi dôsledkami. Vzťah medzi chudobou a nezamestnanosťou. Vývoj nezamestnanosti za posledných desať rokov podľa typu nezamestnanosti v jednotlivých krajoch Slovenskej republiky.