Možnosti financování projektů bioplynových stanic - Myšáková, Darina
Možnosti financovania investičných projektov bioplynových staníc v Českej republike. Spôsoby, ktoré môže podnik využiť pri financovaní bioplynovej stanice. Ochrana a zlepšenie kvality životného prostredia ako základného princípu trvalo udržateľného rozvoja.