Lev po kolená v piesku - Žitňanský, Eduard
Zadlženosť Spojených štátov amerických. Podpísanie zákona, ktorým sa zvýšil federálny dlhový strop USA. Obvinenie USA zo strany Vladimíra Putina, že parazitujú na globálnej ekonomike a svojim obrovským dlhom ohrozujú svetový finančný systém. Hlavné problémy americkej ekonomiky. Obavy o rating USA.