Plánování procesů fúzí a akvizicí - Kazík, Robin
Problematika vývoja fúzie a akvizície. Plán postupu v rámci M&A procesov. Jednotlivé procesy a ich plánovanie. Hlavné ciele integrácie a zvýšenie trhovej hodnoty spoločnosti. Kvalita riadenia ľudských zdrojov a podniková kultúra.