Základní východiska regionální politiky ČR - Fojtíková, Karin
Základné princípy regionálnej politiky a regionalizácie v ČR. Stratégia regionálneho rozvoja je základným vládnym dokumentom regionálnej politiky ČR na obdobie 2007-2013. Odvetvové a územné hľadiská a ich prepojenie.