Skúsenosti s odhaľovaním poisťovacích podvodov - Kozmer, Branislav
Poistný trh a problematika poisťovacích podvodov. Dopad poisťovacíh podvodov a prevencia. Efektívny kontrolný systém stanovujúci postupy k opakovane zisteným nedostatkom. Riadenie jednotlivých rizík a príprava na Solvency II.