Manipulované škodové udalosti motivácia páchateľa, dosiahnutie ekonomickej výhody - Rábek, Vlastimil
Pokračovanie článku o manipulovaných škodových udalostiach. Motivácia na spáchanie poisťovacieho podvodu a dosiahnutie ekonomickej výhody. Odhaľovanie manipulovaných škodových udalostí. Skúsenosti zo zahraničia.