Obchodné centrá sa stali aj centrom zábavy - Palfiová, Anna
Obchodné centrá sa etablovali nielen ako miesto nákupov, ale i spoločenského a kultúrneho vyžitia. Účely návštevy obchodných centrier na Slovensku. Osvedčené a príležitostné akcie, mladé rodiny.