Rozdiely v príjmoch na Slovensku a vo svete majetok domácností a jeho štruktúra - Baláž, Vladimír
Vývoj štruktúry a diferenciácie miezd v rokoch 1997 - 2006. Nerovnosti v príjmoch na Slovensku a v krajinách EÚ 15. Giniho koeficient ako najznámejší ukazovateľ majetkovej (ne)rovnosti. Vývoj priemernej mzdy a príjmové nerovnosti.