Psychologické aspekty marketingovej kreativity v pôsobení reklamy - Soroková, Tatiana
Charakteristika marketingovej komunikácie. Reklama a podpora predaja v najpoužívanejších formách. Najdôležitejšie faktory firiem v prezentácii svojich produktov. Vplyv reklám na naše vedomie, podvedomie, návyky a zvyky. Ciele reklamy, médiá a spätná väzba.