Vybrané daňové aspekty sprostredkovania poistenia fyzickými osobami - Schultzová, Anna
Autorka sa zaoberá vybranými daňovými aspektami týkajúcimi sa určovania výdavkov sprostredkovateľov poistenia, problematikou ich registrácie za platiteľa DPH a možnosťou pomerného odpočítania dane.