Kvalita slovenských vysokých škôl z pohľadu medzinárodných rankingov - Belkovicsová, Daša, 1982-
Výsledky štyroch významných medzinárodných rankingových hodnotení vysokoškolských vzdelávacích inštitúcií z celého sveta. Úroveň prestížnych svetových univerzít. Stanovené hodnotiacie parametre slovenských vysokých škôl.