Hudba, moc a svoboda - Šťastný, Jaroslav
Prepojenie hudby s politikou. Hudba ako prostriedok vyjadrenia myslenia určitej spoločenskej skupiny. Transformácia aj negatívnych javov a psychického stavu. Indikátor spoločenských zmien. Príklady z minulosti, ktoré vysvetľujú prepojenie hudby s politikou.