Rýchla rota centrálnych bánk
Pomôžu získať troch času, ale skutočný liek musí prísť od západných politikov. Európski lídri budú zažívať čoraz ťažšiu voľbu medzi rozpadom eurozóny a užšou rozpočtovou úniou. Záchrana eura si vyžiada oveľa väčší záchranný fond, než sú členovia v súčasnosti ochotní pripustiť.