Krkolomná cesta k úveru - Hambálková, Jana
Drobní živnostníci narážajú pri hypotékach na neschopnosť zdokladovať príjem. Banky k živnostníkom pristupujú s odstupom. Štatistiky ukazujú, že im dávajú drahšie úvery, sú rizikovejší.