Punk a politika - Švamberk, Alex
Politické témy v populárnej hudbe. Punk ako jeden z najvýraznejších prúdov, v ktorých sa objavujú spoločenské témy. Vojna v Iraku a v Afganistane. Negatívny postoj voči zahraničnej politike USA. Britský pohľad na vojnu v Iraku. Názory hudobníkov. Sklamanie zo súčasného prezidenta B. Obamu.