Podporná sieť pre malé a veľké podniky v Slovenskej republike - Kopkáš, Peter
Malé a stredné podniky v programoch EÚ pre výskum, vývoj a inovácie. Sieť Enterprise Europe Network je kľúčovým nástrojom podpory a stratégie EÚ pre posilnenie rastu a zamestnanosti. Podpora Enterprise Europe Network pre slovenské MSP.