Volby pod drobnohledem Najde Makedonie cestu ze slepé uličky? - Gazda, Adam
Parlamenté voľby v Macedónsku, ktoré sa konali 5. júna v tomto roku. Novinka vo voľbách - priznanie volebného práva mecedónskej diaspóre v zahraničí. Zákony, ktoré upravujú financovanie volieb. Volebná kampaň za protislužbu. Celkové zvládnutie parlamentných volieb a ďalší krok v približovaní sa k Európskej únii a NATO. Hlavné politické strany. Riešenie etnických problémov medzi Macedónčanmi a Albáncami. Pozícia malých politických strán.