Prieskum spoločensky zodpovedného podnikania uskutočnený metódou snowball - Halagová, Lýdia
Spoločensky zodpovedné podnikanie, jeho výhody a nevýhody v podnikoch východoslovenského regiónu. Výsledky prieskumu spoločensky zodpovedného podnikania uskutočneného dotazníkovou, takzvanou snowball metódou (metóda snehovej gule, kde sa kontakty nabaľujú).