Vzťah manažmentu znalostí a TQM - Mizla, Martin, 1955-
Manažment znalostí - definícia. Proces manažmentu znalostí. TQM - komplexné manažérstvo kvality. Charakteristika a princípy TQM. Integrácia TQM a manažmentu znalostí. Model integrácie TQM a manažmentu znalostí.