Porovnání cest ke zvyšování ekonomické úrovně v Jižní Koreji a České republice - Chlumský, Jiří
Charakteristika hospodárskej politiky štátov, ktoré sa s väčším či menším úspechom pokúšali o vyrovnanie svojej ekonomickej úrovne s vyspelými štátmi. Hlavné cesty vedúce k tomuto cieľu. Porovnanie Česka a Južnej Kórei.