Taxation of Alcohol and Its Impact on Consumption - Kitová, Denisa, 1983-
Teoretické aspekty zdanenia alkoholu. Efektívne zvýšenie štátneho príjmu. Distribučné efekty. Aplikované aspekty zdanenia alkoholu. Zdanenie alkoholu a jeho vplyv na konzumáciu alkoholu.