Logistickí manažéri a potreba Business Intelligence - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Súvislosti medzi náplňou práce logistických manažérov, Business Intelligence a vzdelávaním. Náplň práce logistických manažérov. Požiadavky kladené na uchádzačov o pozíciu logistický manažér. Business Intelligence v riadení podnikov. Vzdelávanie logistických manažérov.