Nový prístup k riadeniu nákladov v podniku - Teplická, Katarína
Nákladový controlling ako nástroj efektívneho riadenia nákladov v podniku. Priestor pre usmerňovanie podnikateľských aktivít v zmysle dosahovania podnikových cieľov a zisku. Riadenie, plánovanie a kontrola nákladov v podniku.