Na konci tunela je nádej - Hinková-Dibarborová, Andrea
Spotrebiteľské nálady v mnohých krajinách EÚ sa po prvýkrát od finančnej krízy zlepšujú a to aj napriek neistote, ktorú vytvárajú diskusie o gréckom záchrannom balíčku.