V čele sú ochutnávky a letáky
Reklama v mieste predaja je súčasťou komunikačného mediamixu pre 88 percent respondentov. Pre 69 percent zadávateľov má táto reklama nezastupiteľné miesto a využívajú ju pravidelne.